Over mij en mijn blog


OVER KREUKELS IN PAPIER
In mijn blogs deel ik mijn gedachten, mijn gevoelens, mijn angsten en gevoelens. Ik schrijf ze vaak op. Als steekwoorden op een papiertje. Deze steekwoorden worden vaak zinnen en het begin van een blog. Een verhaal wat ik wil vertellen en wil delen. 

 

Vaak ben ik onzeker of de mensen op mijn verhaal zitten te wachten, onzeker of ik het wil gaan delen. Het papiertje wordt vaak verkreukeld en net zo vaak begin ik weer opnieuw. Het papiertje haal ik uit de kreukels en mijn verhaal komt tot leven.

 

Niet alleen mijn verhaal op papier kent deze kreukels, soms geeft het leven je ook de nodige kreukels. Het is aan jou om de kreukels uit het leven te halen ongeacht wat er gebeurd of wat er op je pad komt. Probeer altijd het positieve te zien en kracht te vinden uit de kreukels die het leven je geeft. 

 


 

OVER MIJ
Leuk dat je deze pagina bezoekt en dat je meer over mij te weten wilt komen. 

 

Mijn naam is Sabrina en woon in het Limburgse Horst. Ik heb een druk maar gezellig leven. 

 

Op deze site en in mijn veelal persoonlijke blogs, geef ik jullie een kijken in mijn leven en durf ik te schrijven over wie ik ben, wat me bezig houdt, wat mij gelukkig maakt en inspireert maar ook hoe het is om te leven met een beperking en met angsten.

 

Met mijn blogs en verhalen hoop ik mensen te kunnen inspireren om altijd het positieve uit het leven te halen. 

 

Ik hoop dat jullie mijn site met plezier bezoeken je, jezelf misschien soms zult herkennen in een van de blogs. 

 

Liefs Sabrina