OVER MIJ & MIJN BLOG


OVER KREUKELS IN PAPIER

In mijn veelal persoonlijke verhalen deel ik mijn gedachten, mijn gevoelens, mijn angsten en soms mijn strubbelingen maar ook mooie, dierbare en dankbare momenten. Deze momenten schrijf ik op, als steekwoorden op een papiertje. De steekwoorden worden vaak zinnen en een begin van mijn verhaal. Mijn verhaal wat ik wil vertellen als inspiratie of als kracht.

 

Soms onzeker of er wel iemand op mijn verhaal zit te wachten, onzeker of dat ik het wel of niet wil gaan delen. Het papiertje wordt vaak verfrommeld om daarna weer terug uit te vouwen. Terug uit de kreukels om op te pakken waar ik in mijn verhaal gebleven ben. Het verhaal komt tot leven, klaar om gedeeld te worden.

 

Niet alleen mijn verhaal op papier kent deze kreukels. Soms geeft het leven je ook de nodige kreukels. Het is aan jou om met deze kreukels van het leven om te gaan. Soms is het niet altijd even makkelijk om de kreukels uit het leven te halen ongeacht wat er gebeurd of wat erop je pad komt. Probeer toch altijd het positieve te zien en kracht te halen uit deze kreukels die het leven je geven!

 

HET GEZICHT ACHTER KREUKELS IN PAPIER:
Eerlijk. Positief. Genieten. Enthousiast. Nieuwsgierig. 

 

Ik ben Sabrina van den Bekerom en schrijf en deel op deze site mijn verhalen. Door deze verhalen en mijn veelal persoonlijke blogs, geef ik jullie een kijken in mijn leven en deel ik over wie ik ben, wat me bezig houdt, wat me inspireert maar ook wat het is om te leven met een beperking en angsten. 

Met mijn verhalen hoop ik andere mensen te kunnen inspireren om altijd het positieve en mooie uit het leven te halen.  

Veel liefs Sabrina