INSPIRATIE


Vaak wordt ik geïnspireerd door mensen, woorden, teksten, muziek, films of ervaringen. Omdat ik dit ook met jullie wil delen, heb ik een aparte pagina gemaakt over dingen die mij inspireren en mogelijk ook andere kunnen inspireren. Ook zijn er linken te vinden naar andere websites die mij inspireren en/of die de aandacht verdienen, die ze verdienen. Mis je nog een site en/of wil je een link met mij delen, neem dan contact met mij op. 


BEKELAAR CULINAIR 
Mijn zus en zwager zijn de trotse eigenaars van Bekelaar Culinair. Met passie verzorgen ze een culinaire ervaring met aandacht voor kwaliteit voor de producten die ze gebruiken. Beide hebben een uitgebreide horeca ervaring waardoor ze over veel kennis en ervaring beschikken en met veel enthousiasme maken ze van ieder gerecht een culinaire beleving om heerlijk van te genieten.

 

Bezoek de website


ROLSTOELDANSGROEP ROLL FOR FUN 
Op de site van rolstoeldansgroep Roll for Fun, is meer informatie te vinden over de groep en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Bezoek de website

 

ROLSTOELDANSGROEP STEINGOOD
Op deze site is meer informatie te vinden over rolstoeldansgroep Steingood uit Venlo.

 

Bezoek de website


YVONNE POELS - VOOR VOLUIT LEVEN
Wil je in contact komen met je gevoel en minder handelen vanuit je gedachten, breng dan een bezoek aan de site van Yvonne Poels - Voor Voluit Leven. Op haar site is meer informatie te vinden over o.a. haptotherapie en hoe ze je hierbij kan helpen. Ze gaat samen met jou op zoek naar hoe je in contact kunt komen met je gevoel en hoe je het kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Bezoek de website


HUIDZORG HORST
Heb je last van huidproblemen en wil je hiermee geholpen worden, breng dan een bezoek aan de site van Huidzorg Horst. Een team bestaand uit vier fijne en ervaren huidtherapeuten staan voor je klaar met advies en helpen je met je huidproblemen zoals o.a. ongewenste haargroei, eczeem, littekens maar ook als je last hebt van lymfoedeem.

 

Bezoek de website


NICOLE SCHRIJFT
Op haar site Nicole Schrijft, deelt Nicole haar passie voor schrijven en fotograferen. Op haar pagina neemt ze jullie mee in haar wereld van het schrijven van verhalen en blogs. Zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan haar site. 

 

Bezoek de website