· 

|| 12,5 jarig jubileum ||

In 2002 ronde ik mijn administratieve opleiding af. Vrij snel na mijn opleiding kreeg ik werk op een makelaarskantoor in Horst. Na 7 jaar daar gewerkt hebben brak de economische crisis aan. Een aantal mensen werden ontslagen waaronder ik. Maar ik kreeg al snel een nieuwe kans om te beginnen bij Wonen Limburg (destijds nog Wonen Horst) en nu vandaag vier ik hier mijn 12,5 jarig jubileum.

 

Doorzetten en niet opgeven

Nadat ik mijn administratieve opleiding had afgerond en later nog heb aangevuld met een opleiding tot medisch secretaresse, ben ik begonnen met solliciteren. Ooit zei iemand tegen mij, met een beperking zal je moeilijk aan werk komen. Werkgevers zullen denken dat je vaak ziek of afwezig bent. De trigger die bij mij juist niet gebruikt moet worden, want opgeven is geen optie en met doorzetten kom je een heel eind. Natuurlijk was het solliciteren niet altijd gemakkelijk en heb ik soms letterlijk gevoeld dat ze mij niet wilde aannemen op basis van mijn handicap maar door, door te zetten, te geloven in wat ik kan en mij vooral niet te laten tegenhouden door mijn beperking ben ik toch gekomen tot waar ik nu ben.

 

Dankbaar

Dankbaar ben ik dat ik mag werken, dat ik mag werken in een leuk team met gezellige collega's en dat ik gewoon mijzelf mag zijn. Dat ik de collega mag zijn die soms vol onzekerheid en twijfel zit, dit ietwat gekke angsten heeft, soms misschien een klein beetje teveel praat en hulp vraagt daar waar nodig is maar wel altijd met het gevoel dat ik gewoon mijzelf mag zijn. Dankbaar ben ik ook voor de collega’s waarmee ik vroeger heb samen gewerkt of waar ik nu nog mee werk binnen de organisatie. Voor mijn familie en vrienden die mij altijd steunen en in mij geloven in wat ik kan en doe. En dankbaar voor de werkgever die het toch aandurfde om mij in dienst te nemen, die niet mijn beperkingen ziet maar juist de mogelijkheden en uitdagingen. Waarbij ik mij mag ontwikkelen, ontplooien en mag laten zien wat ik waard ben. Kortom ik ben een gelukkig mens en dankbaar voor alle mogelijkheden, kansen en met alle lieve mensen om mij heen.


Niet opgeven en doorzetten dat ik vaak mijn motto naast alles komt goed en diegene die ooit zei dat ik moeilijk aan werk kon komen die had het toch maar mooi bij het verkeerde einde.

 

Liefs Sabrina