· 

Complimentendag

 

1 maart is uitgeroepen tot nationale complimentendag. Een dag waarop het makkelijker zou moeten zijn om elkaar een compliment te geven maar ook om een compliment te ontvangen. Het geven en ontvangen van een compliment is soms lastig en moeilijk. Vaak geven we een compliment als iets goed gaat of als we iets goeds doen en het ontvangen ervan is soms zelfs nog moeilijker dat een compliment weggeven. We zouden elkaar eens wat vaker moeten vertellen dat we elkaar de moeite waard vinden en dat we elkaar waarderen om wie we zijn. Iedereen heeft op zijn of haar tijd wel waardering en complimenten nodig en vind het fijn om te horen dat hij of zij er mag zijn, er toe doet en van waarde is. Niet alleen op deze ene dag, maar laten we van elke dag complimentendag maken, juist in deze tijd waarin er al van alles om ons heen gebeurd. Het geeft mij in ieder geval altijd een positief gevoel en maakt niet alleen mijn eigen leven maar ook dat van een andere mooier!

 

 

Ik ben dankbaar met zoveel lieve, mooie, bijzondere, unieke, sterke, prachtige en inspirerende mensen om mij heen en wil dan ook iedereen super hard bedanken voor de persoon die je voor mij bent in welke vorm dan ook. Een compliment op deze dag en voor alle overige 364 dagen, gewoon omdat iedereen die ik ken de moeite waard is en er mag zijn!

 

Liefs Sabrina

Reactie schrijven

Commentaren: 0