· 

|| 1 jaar kreukels in papier ||

Vorig jaar besloot ik een nieuwe naam te geven aan mijn blog. Pluk het geluk werd omgedoopt tot kreukels in papier, een naam die ik beter bij mijn verhalen vond passen. Niet dat ik het geluk niet meer pluk, zelfs in deze coronatijd met soms wat haperingen op mijn weg ben ik dat blijven doen. Kreukels in papier geeft meer weer hoe mijn verhalen ontstaan, als steekwoorden op een papiertje en de dingen waar ik zelf soms mee worstel. Deze steekwoorden, mijn gedachten en ervaringen in het leven worden vaak de zinnen die het verhaal laten ontstaan. Het papiertje wordt soms vaak verfrommeld. Soms beland het in de papierbak, soms ontvouw ik het weer als een verhaal wat ik wil vertellen als inspiratie, motivatie, als kracht maar ook voor mijzelf om dingen bespreekbaar te maken.

 

Niet alleen het papiertje

Niet alleen het papiertje wordt soms verfrommeld en geeft kreukels die niet meer glad te strijken zijn, ook in het leven krijg je soms met deze kreukels te maken. Het is aan jou hoe je met deze kreukels omgaat. Probeer je de kreukels glad te strijken, neem je de kreukels mee als ervaring of laat je ze achter je als les, als inzicht of geeft het je doorzetting. Ondanks dat ik ook de nodige kreukels heb probeer ik altijd te zien wat deze kreukels mij brengen en hoe ik het negatieve om kan buigen naar het positieve.

 

1 jaar kreukels in papier

Kreukels in papier bestaat dus één jaar maar langer deel ik al mijn verhalen. Soms onzeker of mensen wel op mijn verhalen zitten te wachten. Onzeker of dat ik mijn gedachten, mijn gevoelens, mijn angsten, mijn strubbelingen en mijn herinneringen wel of niet ga delen. Maar door alle mooie, dierbare, lieve, warme en inspirerende reacties sta ik soms versteld hoeveel mensen het leuk vinden om mijn verhalen te lezen en waar ze soms zelf kracht en inspiratie uit halen. Het delen van mijn verhalen is voor mij een uitlaatklep maar ook opent het voor mij een deuren om dingen bespreekbaar te maken en soms is er herkenning waardoor ik weet dat ik niet de enige ben die ergens mee worstelt.

 

Inspireren

Ik hoop via mijn blog, via mijn verhalen nog veel mensen te mogen inspireren, net zoals ik geïnspireerd raak door alle lieve en warme reacties. Ik wil iedereen die mijn verhalen lezen bedanken. Het schrijven is leuk maar de waardering, de mooie en lieve woorden die je ervoor terug krijgt is extra bijzonder.

 

Hopelijk mag ik nog lang mijn woorden, zinnen, mijn hersenspinsels en mijn verhalen met jullie delen op de website van kreukels in papier maar ook via Facebook en Instagram en hopelijk willen jullie ze blijven lezen.

Nogmaals dank jullie wel voor het lezen en voor alle lieve, warme en mooie reacties.

 

Heel veel liefs Sabrina