· 

|| Dankbaar ||

Het jaar 2021 is inmiddels alweer 10 dagen oud. Waar ik de laatste dagen van het vorig jaar afsloot in quarantaine ben ik inmiddels klachtenvrij en weer uit thuisisolatie. Wel  ben ik nog erg moe, heb ik veel last van mijn spieren en ribben en ben ik nog steeds wat benauwder. Ik weet dat het herstellen soms lang kan duren, maar ik ben blij dat ik weer naar buiten kan, naar de therapie en ook weer wat dingen in huis kan oppakken.

 

Dankbaar

Hoe ik mij vandaag voel: dankbaar. Dankbaar voor alles wat het leven me brengt met al zijn ups en downs. Dankbaar voor alle lieve en mooie mensen om mij heen waarvan ik mij soms afvraag waaraan ik ze soms verdiend heb. Dankbaar voor de mensen die mij steunen, vreugde brengen, mij helpen opstaan als ik gevallen ben en troosten bij verdriet. Voor diegene die een arm om mij heen slaan als ik het nodig heb en hulp aanbieden als het mijzelf even niet lukt. Dankbaar voor al jullie lieve berichtjes en reacties, telefoontjes en voor iedereen die mijn verhalen willen horen of lezen in goede tijden maar ook in tijden dat het soms even wat minder gaat. Dankbaar voor diegene die mij laten zijn wie ik ben, mijn angsten accepteren en mij helpen om de drempels op mijn weg te overbruggen. Het geeft me een onwijs dankbaar en mooi gevoel en een warm gevoel te weten geliefd te worden en lief te hebben. Ik voel me een gezegd en dankbaar mens.

 

Dank jullie wel allemaal!

 

Liefs Sabrina