· 

Wauw! Wat een bijzondere dag

Wauw! Wat was het gisteren een super gave, toffe en bijzondere dag. Een dag vol liefde, mooie momenten, vele herinneringen, leuke gesprekken, vele geniet momenten, af en toe een slik moment en vooral een dag met veel dankbaarheid.

Op deze dag, na de bruiloft van mijn broer en schoonzus, kijk ik als zus en als ceremoniemeester terug op een zeer geslaagde en super mooie dag!

Super bedankt Rémon en Karin voor het vertrouwen in mijn als ceremoniemeester, voor het betrekken in de voorbereidingen naar aanloop van jullie grote dag en het vertrouwen op de dag zelf.

Bedankt lieve familie dat we dit samen hebben kunnen delen en beleven en dank aan beide families, vrienden en collega’s van het bruidspaar dat we er zo’n mooie kerkdienst van hebben kunnen maken, met in gedachten ook de dierbare mensen die niet meer onder ons zijn, maar toch voor ons gevoel aanwezig waren. Daarna hebben we het doorgezet tot een super tof en geweldig feest! Dank je wel ook aan een ieder die of aanwezig was in de kerk of een berichtje/appje heeft gestuurd om samen aan ons aan deze dag te denken en dank je wel Karen van Actuelle haarmode voor het verzorgen van mijn haren, het heeft de hele dag mooi in model gezeten.  

Hoe ik mij nu voel? Klein beetje moe, maar vooral dankbaar, vereerd, trots, geliefd, gelukkig en gezegend en voor iemand die veel praat kom ik eigenlijk woorden te kort.

Koester alle mooie, lieve en dierbare mensen om je heen, maak herinneringen en neem ze overal met je mee, deel de mooie momenten met wie je ze wilt delen en ben dankbaar voor al het moois wat het leven je te bieden heeft! Deze dag neem ik voor altijd mee in mijn herinnering!

-xxx- Sabrina