· 

Ceremoniemeester

Eind januari 2018 werd ik gevraagd of dat ik ceremoniemeester wilde zijn tijdens de bruiloft van mijn broer(tje) en schoonzus en in de voorbereidingen hiervan. Wat een eer en vertrouwen, maar tevens ook een super grote, mooie uitdaging en verantwoordelijkheid. Natuurlijk heb ik op volmondig ja gezegd en hoefde hier niet lang over na te denken.   

 

Dinsdag 14 mei 2019, nu bijna anderhalf jaar later is het bijna zover, de bruiloft!
Vrijdag 17 mei om 11:00 uur geven mijn broer en schoonzus elkaar het ja-woord in de kerk van Horst, waarna we daarna een groot feest zullen hebben in Venray om deze mooie, liefdevolle gebeurtenis te vieren. En ik, ik mag erbij zijn! Erbij zijn als trotse grootte zus en als ceremoniemeester!

In die anderhalf jaar voorbereiding hebben we al heel wat werk verzet, veel afgesproken, geregeld en alles klaar gemaakt zodat we vrijdag met z’n alle kunnen gaan genieten van deze mooie en bijzondere dag, waar oude en nieuwe herinneringen elkaar vast en zeker zullen opvolgen. Oude herinneringen om te gedenken en nieuwe herinneringen om mee te nemen op ons levenspad.

Ik ben trots, dankbaar en voel me zeer vereerd om de voorbereidingen samen met mijn broertje en schoonzus te hebben kunnen doen en er natuurlijk op de dag zelf er te kunnen zijn voor zowel het bruidspaar als voor alle aanwezige gasten; familie, vrienden en collega’s. We gaan er vrijdag een super toffe, mooie en bijzondere dag van maken! 

 

 

Liefs Sabrina