· 

Voor alle bijzondere vrouwen

Vorig jaar op moederdag schreef ik onderstaande blog en vandaag, een jaar later, op moederdag, deel ik deze blog opnieuw. Juist vandaag omdat ik denk aan alle stoere, lieve, bijzondere en dappere vrouwen die in mijn leven zijn of zijn geweest!

Vandaag is het moederdag. Een dag waarop je, je moeder eens extra verwent, haar in het zonnetje zet en dankbaar bent voor alle liefdevolle dingen die ze voor je doet en/of heeft gedaan. Mijn gedachten gaan natuurlijk naar mijn eigen moeder, ons mam die wij al bijna 15 jaar moeten missen, maar altijd dat ene hele speciale plekje in mijn en ons hart zal hebben.

Op deze dag waarbij we stil staan bij onze moeders, wil ik daarom ook even stilstaan bij alle vrouwen; vrouwen die moeder zijn, vrouwen, die net als ik zelf, geen moeder zijn of ook hun moeder moeten missen door overlijden of ziekte, vrouwen die (nog) geen kinderen hebben, vrouwen waarbij de droom om moeder te worden helaas nooit zal uitgekomen en vrouwen die hun kinderen moeten missen.

Daarom denk ik vandaag aan alle lieve, krachtige, moedige, dappere, sterke, bijzondere, stoere, inspirerende en mooie vrouwen die ik ken. Vrouwen die nu in mijn leven zijn, ooit in mijn leven zijn gekomen en aan al diegene die we voor altijd moeten missen maar voor altijd mee zullen dragen op dat ene hele speciale plek in ons hart!

Voor alle stoere, lieve, bijzondere en dappere vrouwen! 

Liefs Sabrina